Author Topic: Gallery Problem  (Read 7144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Michael B.

  • Admiral
  • *****
  • Posts: 10,372
  • Gender: Male
Gallery Problem
« on: May 16, 2009, 19:47:15 »
When I try and upload a photo, WW May 2009 isn't available, although your link to it works.
Michael

Blair McFarlain

  • Administrator
  • Admiral
  • *
  • Posts: 7,970
  • Gender: Male
    • Webmaster of HoustonSpotters!
Re: Gallery Problem
« Reply #1 on: May 16, 2009, 20:18:03 »
Michael, I was able to upload a photo to the gallery with no problem.

Do you get a specific error message?

http://www.houstonspotters.net/cpg/thumbnails.php?album=428

Michael B.

  • Admiral
  • *****
  • Posts: 10,372
  • Gender: Male
Re: Gallery Problem
« Reply #2 on: May 16, 2009, 20:34:16 »
Nope...never an error...it never offered WW May 09 as an album option. May 08 was there...I'll try it again soon...

Blair McFarlain

  • Administrator
  • Admiral
  • *
  • Posts: 7,970
  • Gender: Male
    • Webmaster of HoustonSpotters!
Re: Gallery Problem
« Reply #3 on: May 16, 2009, 21:09:54 »
I JUST created it a little while ago.

You probably tried it before then.  You're just too quick for me!

Michael B.

  • Admiral
  • *****
  • Posts: 10,372
  • Gender: Male
Re: Gallery Problem
« Reply #4 on: May 16, 2009, 21:26:29 »
Nope...just tried it again...May 09 was not an option, so I have loaded them to May 08.
MJB

Blair McFarlain

  • Administrator
  • Admiral
  • *
  • Posts: 7,970
  • Gender: Male
    • Webmaster of HoustonSpotters!
Re: Gallery Problem
« Reply #5 on: May 16, 2009, 23:17:13 »
Michael, I have just tried it again, and it works.

Please do not upload your files to the wrong album.  They just get mixed up and it is difficult to sort out later.

I've moved a few to the proper gallery.  Reboot, refresh, clear cache, but please don't make extra work for me by just putting them anywhere.

[attachment deleted by admin]